Kaflowa Kuchnia
niedziela, 20 stycznia 2008
Pepper Tonic
Etykiety:
bezalkoholowe
,
mięta
,
tonik
Wbrew nazwie nie zawiera pieprzu. Tylko miętę pieprzową, a raczej syrop z mięty:
2 cl syropu miętowego
2 cl soku z cytryny
tonik
Do wysokiej szklanki na lód wlać syrop, sok i dopełnić tonikiem. Wychodzi seledynowozielony napój.
1 komentarz:
Anonimowy
22 stycznia 2008 23:50
Dominiku, coz to za barbarzynskie jednostki objetnosci uzywasz :D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Spodobał Ci się ten wpis?
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Dominiku, coz to za barbarzynskie jednostki objetnosci uzywasz :D
OdpowiedzUsuń